Sekretem naszej pizzy jest ciasto przygotowane z wysokiej jakości włoskiej mąki według specjalnie dobranej recepturze. Dojrzewa powoli od 24 do 48 godzin z minimalną ilością drożdży, dzięki czemu jest lekkostrawne. Pizzę wypiekamy w rzemieślniczym, tradycyjnym piecu przez 60-90 sekund w temperaturze około 450 stopni.
Do jej przygotowania używamy wyselekcjonowanych włoskich produktów najwyższej jakości.
o naszej restauracji
Pragniemy, abyście w naszym menu, mogli znaleźć nowe pozycje kulinarne, które są aromatyczne i pełne smaku. Dlatego nasi wykwalifikowani kucharze cały czas poszerzają swoje umiejętności i zdobywają nowe doświadczenie kulinarne.
Dokładamy wszelkich starań, aby nasze potrawy były świeże i soczyste, dlatego korzystamy z najwyższej jakości produktów, które są dostarczane przez zaufanych dostawców i importerów z Włoch.
Najlepsza atmosfera
Niepowtarzalna atmosfera naszego lokalu w połączeniu z wyśmienitymi daniami włoskiej kuchni, sprawiają, iż jest to miejsce wyjątkowe.
2631
Polubień
998
Obserwujących
100
% Satysfakcji
Naszych klientów
Restauracja z prawdziwym włoskim jedzeniem, warto było tu zjeść. Jadłam makaron z grzybami i kurczakiem, a mąż makaron z owocami morza. Polecamy obydwa dania.
”Przepyszne jedzenie, dałbym nawet więcej niż 5 gwiazdek za naprawdę rozsądne pieniążki. Bardzo miła obsługa. Polecam w 100% wszystkim odwiedzajacm to miasto.
”Pyszna pizza, dużo składników, naprawdę dobrze przypieczona. Dodatkowo lokal bardzo ładnie przyozdobiony i naprawdę miło posiedzieć. Polecam bardzo
”poniedziałek: 12:00 - 22:00
wtorek: 12:00 - 22:00
środa: 12:00 - 22:00
czwartek: 12:00 - 22:00
piątek: 12:00 - 23:00
sobota: 12:00 - 23:00
niedziela: 12:00 - 22:00